gummistövlar

Jag behöver köpa ett par gummistövlar! Tänker mig att det kan vara bra att ha till alla vår och sommarregn samtidigt som det ju är så fint. Fast några Hunters blr det definitivt inte. Tänker köpa den modellen som syns på bilden nedan, är bara lite osäker på vilken färg jag vill ha. Troligtvis blir det svarta eller beiga.

Bilderna på stövlarna hittade jag på Ilse Jacobsens websida


sleeping through life


bloglovin - inget riktigt inlägg

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1797206/hanna?claim=r4harps4v6s">Följ min blogg med bloglovin</a>

Allvarligt talat.

Allvarligt talat. Jag känner att jag måste göra något av mitt liv, inte i framtiden utan snart. Att gå gymnaiset i tre år och göra ungefär samma sak dag ut och dag in känns plötsligt oerhört deprimerande. Tittar i resekataloger och googlar olika utbytesorganisationer på internet. Är otroligt sugen på att åka på ett utbytesår till USA efter tvåan eller gå Svenska Skolan i London eller i Paris ett år. Just nu är det nog åt ett utbytesår i USA som det mindmässigt lutar. Jag vill verkligen uppleva en ny kultur och ha något annat än svensk vardag (även om den kan vara ganska så bra den också ibland). Funderar på att söka stipendium. Har tidigare kännt att det är så jobbigt att behöva "gå om ett år" men allvarligt. Det måste vara värt det.

Någon som har koll på det här med utbytesår: Hur långt i förtid bör man söka, vilket år går man när man är 17 och framförallt - vilken organisation är bäst att åka med?


????

Off the Map

Kollade precis det avsnitt av Off the Map som kommer visas på onsdag på tv och ååhh vad bra det var! Det är ju en helt ny serie och jag har tidigare tyckt att den är bra men inget man direkt fastnar vid men det här avsnittet var så himla bra!!

alexa bag

Ååh jag bara måste ha en sån här! Den lite större Alexa bagen från Mulberry måste vara den allra finaste Mulberryväskan. Frågan är bara (förutom hur jag ska ha råd med den) vilken färg som är snyggast: Svart eller röd?

 

Bilder från net-a-porter.com

sarcasm

Jag älskar verkligen att man kan hitta hur många fina quotes och dikter m.m. på internet bara genom att googla. Vem är det egentligen som letar upp och samanställer allt som folk har sagt genom tiderna och sedan skriver ned allt? Glad att någon gör det i alla fall för det finns så himla mycket vackert! Nyligen hittade jag ett citat som kanske inte är sådär jättedjupt men roligt är det. Och sant.

Inlägget är btw tidsinställt.

shopping in mind

Eftersom jag ligger hemma och är sjuk har jag inte särskilt mycket att göra, därav shoppingkollaget nedan. Är verkligen sugen på att shoppa men har lovat mig själv att inte köpa något innan jag skaffat ett jobb..

Bladat från Topshop, H&M, BikBok, Zara, Åhléns och Ilse Jacobsen.


no reasonHöst i Stockholm. Alltså inga nyfotade bilder.


RSS 2.0