imorgon börjar skolan

 

tja

Jag fick en impuls. Att börja blogga igen. Har ju haft min usablogg under mitt utbytesår men nu när jag är hemma igen känns det fel att skriva på den. och fel att inte skriva nånstans alls. så det får väl bli här. Känns galet att sommarn nästan är slut redan, har haft en otroligt bra sommar fylld med allt från grad parties i usa och festivalliv på emmaboda till chilldagar på grönö och häng med massa underbara vänner. Och en hel del festande och sånt. Känner mig jättenöjd med min sommar även om det känns lite sorgligt att det bara är ett par tre fyra dagar tills skolan börjar igen. Skolan. I Sverige. Hjälp. Men det ska nog gå bra. Det måste det ju.
 
Ikväll ska farmor firas och jag ska ta det betyderligt mycket lugnare än jag gjorde igårkväll om man säger så. Fast igår var väldigt kul det också såklart. Ska lyssna lite mer på purity ring som jag inte hade nån aning om vilka det var innan emmaboda men som jag har insett är rätt så najs. Hoppas alla får en fin kväll.
 
bytte nyss cover photo på facebook till den här bilden från emmaboda och måste säga att den gör mig väldigt glad. åh. tagga nästa sommar typ.
 

RSS 2.0