amen livet typ

Nu är det minsann höstlov,det är skönt det. Helgen spenderades med en heldag på fotografiska med familjen vilket var så najs. Gillade utställningarna av hugo pieters och paolo roversi väldigt mycket båda två. Sen var det en av en estnisk tjej som var ganska så bra den också, men bäst var nog pieters alltså.
 
Sen har jag varit på en otroligt mättande men mysig middag hos mormor och morfar, hunnit med en något vild utgång och brunchat hos världens bästa karro där vi åt PANNKAKOR. hur gott är inte det ju.
 
Hittade en bild på tumblr från the breakfast club så då var jag ju bara tvungen att lyssna på simple minds. Jag försökte berätta för hedda hur bra den filmen är och hur rolig anthony michael hall är i sin nördiga roll men sen mindes jag hur sorglig han faktiskt är så då blev jag alldeles ledsen helt plötsligt.
 
Nu håller både jag och hedda på att kissa på oss här i min säng framför supernatural, inte bra det alltså. Men det gör inte så mycket för nu måste vi ändå lyfta på våra vältränade små rumpor ("skämtet" som karro kanske hade sagt, för min del då) och göra te och kolla på veckans brott med GW. vardagstraditioner <3.
 
Imorgon fyller jag först 19, fezzt liksom, och sen åker jag till paris på förmiddagen för en långweekend där. ska bli så himlans kul åh.
 
hedda och jag utanför fotografiska i lördags

en onsdag sådär

Okej så det var ju inte direkt meningen att det där förra inlägget skulle hamna på den här bloggen, det hörde ju till min skolblogg ju hoppsansvejsan. Just nu sitter jag i skolan på håltimme och gör inte så mycket alls. Försöker intala mig att jag redan kan allt inför eftermiddagens naturkunskapsprov så jag slipper använda hjärnan och plugga nu medan cecilia sitter här bredvid och pluggar som tusan.
 
För övrigt borde ni spana in Jeff.D på spotify, det är nämligen min syssling oscar som rappar. Han har gjort det i flera år, men jag har aldrig riktigt lyssnat på honom först den här veckan när han släpps på spotify och min kära broder max har visat honom. Men han är grym, lyssna på woods!
 
Annars är det här en rätt så vanlig vecka, inge större stressmoment i skolan vilket är skönt. Tiden går rätt så snabbt just nu också, både skönt då det ofta är helg men även lite läskigt. Förra veckan beställde vi studentmössor. Nu har jag, anna, karro och bea bestämt att vi ska tågluffa nästa sommar. Nästa sommar börjar redan planeras liksom!! Sjukt. Tagga emmaboda också mehe. Men en sak i taget kanske...ikväll ska jag och margit på yfu-möte vilket ska bli latjo. I helgen är jag fett sugen på att hitta på nått skojj, hoppas nån vill göra det med mig. hejdå.

RSS 2.0