amen livet typ

Nu är det minsann höstlov,det är skönt det. Helgen spenderades med en heldag på fotografiska med familjen vilket var så najs. Gillade utställningarna av hugo pieters och paolo roversi väldigt mycket båda två. Sen var det en av en estnisk tjej som var ganska så bra den också, men bäst var nog pieters alltså.
 
Sen har jag varit på en otroligt mättande men mysig middag hos mormor och morfar, hunnit med en något vild utgång och brunchat hos världens bästa karro där vi åt PANNKAKOR. hur gott är inte det ju.
 
Hittade en bild på tumblr från the breakfast club så då var jag ju bara tvungen att lyssna på simple minds. Jag försökte berätta för hedda hur bra den filmen är och hur rolig anthony michael hall är i sin nördiga roll men sen mindes jag hur sorglig han faktiskt är så då blev jag alldeles ledsen helt plötsligt.
 
Nu håller både jag och hedda på att kissa på oss här i min säng framför supernatural, inte bra det alltså. Men det gör inte så mycket för nu måste vi ändå lyfta på våra vältränade små rumpor ("skämtet" som karro kanske hade sagt, för min del då) och göra te och kolla på veckans brott med GW. vardagstraditioner <3.
 
Imorgon fyller jag först 19, fezzt liksom, och sen åker jag till paris på förmiddagen för en långweekend där. ska bli så himlans kul åh.
 
hedda och jag utanför fotografiska i lördags

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0