en onsdag sådär

Okej så det var ju inte direkt meningen att det där förra inlägget skulle hamna på den här bloggen, det hörde ju till min skolblogg ju hoppsansvejsan. Just nu sitter jag i skolan på håltimme och gör inte så mycket alls. Försöker intala mig att jag redan kan allt inför eftermiddagens naturkunskapsprov så jag slipper använda hjärnan och plugga nu medan cecilia sitter här bredvid och pluggar som tusan.
 
För övrigt borde ni spana in Jeff.D på spotify, det är nämligen min syssling oscar som rappar. Han har gjort det i flera år, men jag har aldrig riktigt lyssnat på honom först den här veckan när han släpps på spotify och min kära broder max har visat honom. Men han är grym, lyssna på woods!
 
Annars är det här en rätt så vanlig vecka, inge större stressmoment i skolan vilket är skönt. Tiden går rätt så snabbt just nu också, både skönt då det ofta är helg men även lite läskigt. Förra veckan beställde vi studentmössor. Nu har jag, anna, karro och bea bestämt att vi ska tågluffa nästa sommar. Nästa sommar börjar redan planeras liksom!! Sjukt. Tagga emmaboda också mehe. Men en sak i taget kanske...ikväll ska jag och margit på yfu-möte vilket ska bli latjo. I helgen är jag fett sugen på att hitta på nått skojj, hoppas nån vill göra det med mig. hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0